Lean & Six Sigma

Lean & Six Sigma zijn veel gebruikte verbetermethodieken binnen het supply chain werkveld, hierbij kunt u een lean adviseur inzetten. Lees hieronder meer over de producten en diensten die UC aanbiedt op het gebied van Lean & Six Sigma.

Productaanbod Lean & Six Sigma

Lean Game – Met deze Lean Game leggen wij samen met uw medewerkers op een speelse manier het fundament voor cultuurverandering en proces optimalisatie. Download de brochure voor meer informatie.

Lean training –De Lean Six Sigma trainingen worden verzorgd door Black Belts en Master Black Belts uit de logistieke sector. Meer informatie en inschrijven.

Turn-key Lean verbeterprogramma – UC Consultants helpen bij het opstarten en uitvoeren van diverse verbeterprojecten en zorgen daarbij voor focus en urgentie. Download hier de brochure voor meer informatie.

Lean Workout voor LSP – Snelle verbeteringen in een aantal dagen durende sessie met uw eigen medewerkers. De Lean Workout is bij uitstek geschikt voor bedrijven die snel uit de startblokken willen komen en direct hun proces willen verbeteren!

Verbeter- en coachings KATA – Iedereen die de KATA zelf wil kunnen begeleiden, zal deze eerst moeten ervaren. Deze workshop geeft u die ervaring! Uitleg en oefenen met de KATA werkwijze staan centraal.

 

UC en Lean Six Sigma

In een wereld die steeds sneller verandert, waarbij klanten hogere eisen stellen aan producten en diensten wordt het voor bedrijven steeds belangrijker om wendbaar te zijn, continu verbeteren centraal te stelen en erg goed op de hoogte zijn van de wensen van de klant. Lean Six Sigma kan u helpen uw proces te verbeteren en een cultuurverandering van continuous improvement te initiëren in uw bedrijf. Hiervoor kunt u gebruik maken van een lean adviseur vanuit UC logistics & fulfilment.

 

UC logistics & fulfilment heeft jarenlange ervaring opgebouwd met procesverbetering en verandermanagement tijdens zowel Lean als Six Sigma projecten. Met deze kennis en ervaring ondersteunen wij klanten bijvoorbeeld bij het bereiken van continuous improvement of operational excellence binnen de organisatie, het verhogen van productiviteit en klanttevredenheid of het verlagen van benodigde vloeroppervlak, doorlooptijden en zelfs ziekteverzuim. Over het algemeen wordt uw organisatie ondersteund door een lean adviseur.

 

Onze Lean Six Sigma specialisten, Black Belt gecertificeerd of opgeleid, hebben de kennis en praktijkervaring om u te faciliteren bij het leggen van een stevige basis onder structurele verbeterprogramma’s.