Lean & Six Sigma

Lean & Six Sigma zijn veel gebruikte verbetermethodieken binnen het supply chain werkveld, hierbij kunt u een lean adviseur inzetten.

In een wereld die steeds sneller verandert, waarbij klanten hogere eisen stellen aan producten en diensten wordt het voor bedrijven steeds belangrijker om wendbaar te zijn, continu verbeteren centraal te stelen en erg goed op de hoogte zijn van de wensen van de klant. Lean Six Sigma kan u helpen uw proces te verbeteren en een cultuurverandering van continuous improvement te initiëren in uw bedrijf. Hiervoor kunt u gebruik maken van een lean adviseur vanuit UC logistics & fulfilment.

 

UC logistics & fulfilment heeft jarenlange ervaring opgebouwd met procesverbetering en verandermanagement tijdens zowel Lean als Six Sigma projecten. Met deze kennis en ervaring ondersteunen wij klanten bijvoorbeeld bij het bereiken van continuous improvement of operational excellence binnen de organisatie, het verhogen van productiviteit en klanttevredenheid of het verlagen van benodigde vloeroppervlak, doorlooptijden en zelfs ziekteverzuim. Over het algemeen wordt uw organisatie ondersteund door een lean adviseur.

 

Onze Lean Six Sigma specialisten, Black Belt gecertificeerd of opgeleid, hebben de kennis en praktijkervaring om u te faciliteren bij het leggen van een stevige basis onder structurele verbeterprogramma’s.